Käyttöehdot

1. Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy MUUTE tmi 2326612-7. Tuotteiden hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

2. Toimitus

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee tuotekohtaisesti. Useammat tuotteet valmistetaan tilauksen mukaan ja ovat valmiita postitettavaksi 3-4 viikon sisällä tilauksesta. Jos tilausruuhkan tai muun syyn (esim. sairauden) vuoksi tuotteen valmistumiseen kuluu normaalia pidempään, saat tästä tiedon ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kun tilaus on lähetetty, tilauksen saapuminen vie Suomen sisällä noin 2-3 työpäivää. Toimitus muihin Euroopan maihin kestää 4-14 työpäivää maasta riippuen.

Toimitamme tilaukset postipakettina. Toimituskulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut. Saat tilauksellesi seurantakoodin sähköpostitse, kun tilaus on lähetetty.

3. Palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske kustomoituja tuotteita eikä mittatilaustöitä.

Palautuksesta aiheutuneista postikuluista vastaa asiakas. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, otathan aina ennen tuotteen postitusta yhteyttä meihin sähköpostitse (annika(a)muute.fi).

Kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet ja tarkistaneet, että tuotteet täyttävät kaikki vaatimukset, palautamme tilauksen summan. Palautusajat riippuvat luotto- tai pankkikorttiyhtiöstäsi. Suomen lakia sovelletaan kaikkiin tästä käyttöehtosopimuksesta syntyviin ristiriitoihin. Kaikki tämän sopimuksen nojalla syntyvät riidat, joita ei voida ratkaista yhteisellä sopimuksella, ratkaistaan Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

4. Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MUUTE käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.