Made to order – Ekologiset laukut tilauksesta

Yksikään MUUTE
ei synny sattumalta.

1. Tilaa tuote verkkokaupasta

Tilaa mieleisesi ja tarpeisiisi sopiva MUUTE verkkokaupasta. Saat maksun jälkeen tilauksesta vahvistusviestin.

2. Valmistan tuotteesi

Valmistan tuotteesi ja otan huomioon mahdolliset erityistoiveesi. Laukku on valmis 3-4 viikon sisällä tilauksesta.

3. Toimitan tuotteesi

Kun laukku on valmis, saat siitä tiedon sähköpostitse. Pakkaan tuotteen ympäristöystävällisesti RePack-pakkaukseen ja lähetän sinulle.

4. Seikkaile MUUTE mukanasi

Valmis MUUTE on luonasi ja kantaa mukanasi kaiken, mitä tarvitset arjen seikkailuissa.

"Ekologiset laukut on valmistettu kierratysmateriaaleista."

Suunnittelen kaikki MUUTEn tuotteet kestämään aikaa ja matkantekoa.

Valmistan MUUTEn ekologiset laukut piensarjana stu­diollani, vanhassa muuriholvissa Suo­men­lin­nassa. Made to order eli tilauksesta valmistettu -toimintatapa pitää huolen siitä, ettei yhtään ylimääräistä tuotetta synny. Varasto pysyy maltillisena, mutta voin silti tarjota sinulle valittavaksi laajan ja kiinnostavan laukkuvalikoiman, joka kattaa useita malleja, materiaaleja ja värejä.

MUUTEn tuotevalikoima muuttuu hitaasti ja harkitusti. Olen suunnitellut jokaisen laukun ajattomaksi klassikoksi, joka kulkee kantajansa matkassa pitkään kestäen aikaa ja monia arjen seikkailuja.

"Ymparistoystavalliset reput on valmistettu teollisuuden ylijaamasta."

Valmistan MUUTEn tuotteet ekologisista materiaaleista.

Tahdon kantaa omalta osaltani vastuun ympäristöstä ja siitä, millaisen jäljen toimintani jättää. Se näkyy made to order -toimintamallin lisäksi käyttämissäni laukkujen materiaaleissa. Minusta pienilläkin teoilla on merkitystä. Käytän siksi MUUTEn tuotteiden valmistuksessa pääosin ainoastaan käytettyjä materiaaleja sekä teollisuuden ylijäämätekstiilejä.

MUUTEn reppujen ja laukkujen päällikankaat ovat pääosin puolustusvoimien ylijäämäkankaita, jotka ovat hyvin kestäviä ja vettähylkiviä. Osa käsilaukuista on valmistettu laadukkaista huonekaluteollisuuden ylijäämätekstiileistä. Kaikki laukut ovat täysin vuoritettuja ylijäämä- ja kierrätystekstiileillä. Nahkaosissa hyödynnän pääosassa ylijäämänahkaa. Hihnat on valmistettu Belgiassa ja Tsekeissä, vetoketjut Puolassa ja Turkissa. Metalliosat tulevat saksalaiselta tukkumyyjältä.

›› Tilaa MUUTEn ekologiset laukut, ja valmistan ne sinulle 3-4 viikon kuluttua tilauksesta.

Laukut on todettu uskollisiksi matkakumppaneiksi monien ihanien asiakkaideni toimesta.

“AHTI reppu on osoittautunut aivan täydelliseksi reissurepuksi! Se sisälle mahtuu niin läppäri, kamerat kuin vaikka evästä ja lisävaatteitakin. Reppu tuntuu hyvältä selässä ja sopii nopeille kaupunkipyrähdyksille kuin myös pidemmille luontoseikkailuillekin.”

“Mulla on MUUTEn tietokonereppu. Ostin sen muutama vuosi sitten ja mistään laukusta ei oo ikinä kysytty niin paljon, että kenen se on ja mistä hankittu. Ja kehuja satelee aina.”

”MUUTE repusta tulee juuri tuollainen rauhallinen olo. Selkeät linjat, levollisuutta ja sopivasti väriä mutta ei liikaa. Jämäkkä mutta pehmeä ja siihen on hyvä nojata.”

“Tilaamani samettiONERVA tuli juuri perille ja se on IHANA! Todella kauniisti tehty laukku, ja niin pehmeäkin vielä! Käytän tätä varmasti pitkään. Myös kierrätettävä postipakkaus oli kiva juttu. Tulin tosi iloiseksi!”

“Vuorikangas on ihana ja todellakin sopii repun henkeen, mutta se että repun sisällä on ihan erillinen pehmustettu tasku kannettavalle tietokoneelle sai minut hykertelemään onnesta. Täydellistä etten sanoisi.”

"Suomenlinnassa valmistetaan ekologisia reppuja ja laukkuja."