Korjauspalvelu

Kaikki MUUTEn laukut ja reput on valmistettu huolella kestämään aikaa. Aktiivisessa käytössä ne kuitenkin enemmin tai myöhemmin myös kuluvat. Jos laukkusi kaipaa huoltoa, löydät helposti apua MUUTEn omasta korjauspalvelusta.

Valitse alla olevista vaihtoehdoista sopiva huoltopalvelu oman laukkusi tai reppusi tarpeeseen ja postita laukkusi MUUTEn laukkupajalle Suomenlinnaan. Muutaman viikon päästä saat luottolaukkusi takaisin valmiina uusiin seikkailuihin ja yhteinen matkanne voi jatkua.

Huoltopalveluja voi yhdistää toisiinsa. Huoltamalla samalla kerralla monta eri osaa säästät kokonaishinnassa, sillä suuri osa korjaustyön hinnasta muodostuu laukun osien purkamisesta.

Huom. Korjauspalvelu on saatavilla vain MUUTEn omille tuotteille.

Näin asiakkaat kuvailevat MUUTEn korjauspalvelua:

”Olipas ihanaa saada arjen luottokaveri takaisin entistä ehompana! Olen todella iloinen, että korjaaminen oli mahdollista. Ei tarvinnut ostaa uutta – ja toisaalta vanha reppuhan tuntuu nyt melkein uudelta. Kelpaa taas heittää reppu selkään arkimenoissa.”

“Reppu on ollut taas aktiivikäytössä. Olen tyytyväinen työn jälkeen ja uudet hihnat näyttävät ja tuntuvat tosi hyvältä. Tällä pärjää taas vuosia. Kiitos hyvästä työstä.”

Näytetään kaikki 6 tulosta

Näytetään kaikki 6 tulosta