Irronneen hihnan kiinnitys

39,00109,00

Onko laukkusi hihna irronut kovassa käytössä? MUUTEn korjauspalvelussa hihna kiinnitetään siististi ja tukevasti takaisin paikoilleen, ja laukku pääsee takaisin käyttöön.

Hihnojen uudelleen kiinnityksen yhteydessä voidaan helposti uusia vuorikangas, pohjavahvike tai vetoketju. Suuri osa korjaustyön hinnasta muodostuu laukun osien purkamisesta, mikä on tarpeen, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman siisti ja pitkäkestoinen. Huoltamalla samalla kerralla monta eri osaa säästät kokonaishinnassa. Valitse mahdolliset muut huollettavat laukunosat lisäpalveluista.

Korjauspalvelun toimituskulut ovat 12 euroa, mikä kattaa toimituksen molempiin suuntiin. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi Postin palautustunnuksen, jolla voit lähettää laukkusi tai reppusi MUUTEn laukkupajalle mistä tahansa Postin toimipisteestä. Pakkaathan laukkusi huolellisesti lähetystä varten.

 

Liity jonotuslistalle Jätä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle ilmoituksen, kun laukku on taas tilattavissa.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lisätietoja:

  • Huollon yhteydessä käsitellään tuotteet uudestaan vettähylkiväksi biohajoavalla ja fluorihiilittömällä kyllästeellä
  • Voit huollon yhteydessä uudistaa reppusi tai laukkusi ilmettä vaihtamalla pohjan tai hihnan väriä. Mainitse tässä tapauksessa uusi väritoiveesi tilauksen lopussa kassan kommenttikentässä.
    Hihnoja on saatavilla harmaana, mustana, valkoisena, oranssina tai vihreänä.
    AHTI ja isoAHTI reppuihin on saatavilla musta tai konjakin värinen pohjavahvike.
  • Korjauspalvelu on saatavilla vain MUUTEn omille tuotteille.