Kantoliinasta AHTI

219,00

Kantoliinaan liittyy paljon tärkeitä muistoja ja siitä voi olla vaikeaa luopua, vaikka lapsi olisi jo kasvanut ulos liinasta. Olisi kuitenkin sääli jättää liina kaappiin pölyttymään. Kantoliinakankaat ovat pääasiassa erittäin kestäviä ja laadukkaita kankaita, jotka on tehty kantamaan. Ne siis sopivat mainiosti myös laukku- ja reppukankaiksi. Kantamisen ei tarvitse loppua kokonaan, vaan se voi saada uuden muodon.

Kantoliinasta laukku -palvelu on tarjolla pari kertaa vuodessa, tällä kertaa 20.-25.9.2023. Jos haluat saada tiedon, kun Kantoliinasta laukku -palvelu avautuu seuraavan kerran, voit tilata MUUTEn ystäväkirjeen täältä tai liittyä jonotuslistaan alhaalla.

AHTI reppu omasta kantoliinastasi

  • MITAT: 39-47 cm X 28cm X 11 cm
  • TILAVUUS: 14,5 L
  • Läp­pä­ri­taskun mitat: 25cm x 34cm (14″ läppärille)
  • Muut taskut: edessä vetoketjutasku, si­sällä edessä kaksi pientä avo­taskua
  • Vuorikangas: ylijäämä- tai kierrätystekstiiliä (kantoliinaan sopiva värimaailma)
  • Muut materiaalit: läppäritaskun pehmike kierrätetty retkipatja, pohjavahvike keinonahkaa, sää­det­tä­vät leveät ja vah­vat ol­ka­hih­nat polyesteri-polypropeenia (valmistettu Belgiassa)
  • Esimerkkikuva: Kuvan AHTI reppu on valmistettu Liinalapsen Vanamo Kaiku -kantoliinasta. Kaiku mallin on suunnitellut Susanna Kääriäinen / Kultavilla.

Uniikki reppu omasta kantoliinastasi

Jokaisesta kantoliinasta valmistuu ainutlaatuinen laukku, jossa kantoliinan ominaisuudet ja kuviointi on otettu huomioon. Kantoliinan kuviointi sommitellaan huolella laukkuun sopivaksi ja laukku vuoritetaan liinakankaan sävyihin sopivalla vuorikankaalla.

Laukkukankaaksi sopivat moneenlaiset materiaalit. Tärkeää on, että kangas on tiiviskudontainen eikä siihen tule helposti lankalenkkejä. Ennen ompelua kantoliinaan kiinnitetään tukikangas antamaan laukulle lisää ryhtiä.

Kantoliinasta laukku -palvelun vaiheet

Saat tilauksen jälkeen postitustiedot, jotta voit lähettää oman kantoliinasi laukkupajalleni Suomenlinnaan. Olen sinuun yhteydessä sähköpostitse, kun liina on saapunut perille ja voimme sopia laukkusi yksityiskohdista.

Yhdestä kantoliinasta voidaan valmistaa useampikin laukku tai reppu vaikka sinulle ja lapsellesi. Ylijäänneen liinaosan lähetän valmiin laukun mukana takaisin sinulle. Jos haluat lähettää minulle valmiiksi leikatun kangaspalan, tähän reppuun tarvitaan ainakin 88 cm liinaa (jos liinan leveys on 70 cm) tai 142 cm (jos liina on kapeampi kuin 70 cm).

Mikäli sinua mietityttää, soveltuuko kantoliinasi laukkukankaaksi, voit myös lähettää minulle etukäteen viestiä osoitteeseen annika(at)muute.fi tai tämän lomakkeen kautta.