Kantoliinasta AHTI

209,00

Saatavilla jälleen syksyllä 2022.
Jos haluat saada tiedon, kun Kantoliinasta laukku -palvelu avautuu seuraavan kerran, voit tilata MUUTEn ystäväkirjeen täältä.

AHTI reppu omasta kantoliinastasi.

+ sää­det­tä­vät vah­vat ol­ka­hih­nat
+ edessä ve­to­ke­tju­tasku
+ si­sällä edessä kaksi pientä avo­taskua
+ sisällä sel­kää vas­taan läp­pä­ri­tasku (25cm x 34cm)
+ läppäritaskussa pehmikkeenä kierrätetty retkipatja
+ poh­jan vah­vik­keena kei­no­nahka
+ reppu on täy­sin vuo­ri­tettu
+ reppu sul­je­taan rul­laa­malla re­pun suu kiinni ja ki­ris­tä­mällä hih­noja

MITAT: 39-47 cm X 27cm X 11 cm
TILAVUUS: 14 L

Kantoliinaan liittyy paljon tärkeitä muistoja ja siitä voi olla vaikeaa luopua, vaikka lapsi olisi jo kasvanut ulos liinasta. Olisi kuitenkin sääli jättää liina kaappiin pölyttymään. Kantoliinakankaat ovat pääasiassa erittäin kestäviä ja laadukkaita kankaita, jotka on tehty kantamaan. Ne siis sopivat mainiosti myös laukku- ja reppukankaiksi. Kantamisen ei tarvitse loppua kokonaan, vaan se voi saada uuden muodon.

Laukkukankaaksi sopivat moneenlaiset materiaalit. Tärkeää on, että kangas on tiiviskudontainen eikä siihen tule helposti lankalenkkejä. Ennen ompelua kantoliinaan kiinnitetään tukikangas antamaan laukulle lisää ryhtiä. Jokaisen kantoliinan kuviointi sommitellaan huolella laukkuun sopivaksi ja jokainen laukku vuoritetaan liinakankaan sävyihin sopivalla vuorikankaalla.

Saat tilauksen jälkeen postitustiedot, jotta voit lähettää oman kantoliinasi laukkupajalleni Suomenlinnaan. Olen sinuun yhteydessä sähköpostitse, kun liina on saapunut perille ja voimme sopia laukkusi yksityiskohdista. Jokaisesta kantoliinasta valmistuu ainutlaatuinen laukku, jossa kantoliinan ominaisuudet ja kuviointi on otettu huomioon.

Yhdestä kantoliinasta voidaan valmistaa useampikin laukku tai reppu vaikka sinulle ja lapsellesi. Ylijäänneen liinaosan lähetän valmiin laukun mukana takaisin sinulle. Jos haluat lähettää minulle valmiiksi leikatun kangaspalan, tähän reppuun tarvitaan ainakin 88 cm liinaa (jos liinan leveys on 70 cm) tai 142 cm (jos liina on kapeampi kuin 70 cm).

Mikäli sinua mietityttää, soveltuuko kantoliinasi laukkukankaaksi, voit myös lähettää minulle etukäteen viestiä osoitteeseen annika(at)muute.fi tai tämän lomakkeen kautta.

Kuvan AHTI reppu on valmistettu Liinalapsen Vanamo Kaiku -kantoliinasta. Kaiku mallin on suunnitellut Susanna Kääriäinen / Kultavilla.

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle Jätä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle ilmoituksen, kun laukku on taas tilattavissa.