Pohjan vaihto

59,00119,00

MUUTEn laukuissa ja repuissa on erillinen pohjavahvike lisäämään niiden kestävyyttä. Käytössä kuluneen repun tai laukun pohjan voi vaihtaa uuteen, jolloin laukun yleisilme siistiytyy ja laukun elinkaari pitenee.

Pohjan vaihdon yhteydessä voidaan helposti uusia myös hihnat, vetoketju tai vuorikangas. Suuri osa korjaustyön hinnasta muodostuu laukun osien purkamisesta, mikä on tarpeen, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman siisti ja pitkäkestoinen. Huoltamalla samalla kerralla monta eri osaa säästät kokonaishinnassa. Valitse mahdolliset muut huollettavat laukunosat lisäpalveluista.

Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi Postin palautustunnuksen, jolla voit lähettää laukkusi tai reppusi kätevästi MUUTEn laukkupajalle mistä tahansa Postin toimipisteestä. Pakkaathan laukkusi huolellisesti lähetystä varten.

 

Liity jonotuslistalle Jätä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle ilmoituksen, kun laukku on taas tilattavissa.

No fields found, please go to settings & save/reset fields

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lisätietoja:

  • Huollon yhteydessä käsitellään tuotteet uudestaan vettähylkiväksi biohajoavalla ja fluorihiilittömällä kyllästeellä
  • Voit huollon yhteydessä uudistaa reppusi tai laukkusi ilmettä vaihtamalla pohjan tai hihnan väriä. Mainitse tässä tapauksessa uusi väritoiveesi tilauksen lopussa kassan kommenttikentässä.
    Hihnoja on saatavilla harmaana, mustana, valkoisena, oranssina tai vihreänä.
    AHTI ja isoAHTI reppuihin on saatavilla musta tai konjakin värinen pohjavahvike.
  • Korjauspalvelu on saatavilla vain MUUTEn omille tuotteille.