Kantoliinasta KAUKO

269,00

Saatavilla jälleen syksyllä 2022.
Jos haluat saada tiedon, kun Kantoliinasta laukku -palvelu avautuu seuraavan kerran, voit tilata MUUTEn ystäväkirjeen täältä.

KAUKO weekender omasta kantoliinastasi.

+ ir­roitet­tava ja sää­det­tävä ol­ka­hihna
+ pit­kät kan­to­kah­vat joissa nah­ka­pi­dike
+ nahkaosat ylijäämänahkaa
+ laukku sul­ke­tuu ve­to­ket­julla
+ edessä kaksi pai­no­na­pilla sul­jet­ta­vaa tas­kua
+ ta­kana ve­to­ket­ju­tasku
+ si­sällä kaksi avo­tas­kua
+ vah­vis­tettu pohja
+ laukku on täy­sin vuo­ri­tettu

MITAT: 41 cm X 48 cm X 18 cm
TILAVUUS: 35 L

Kantoliinaan liittyy paljon tärkeitä muistoja ja siitä voi olla vaikeaa luopua, vaikka lapsi olisi jo kasvanut ulos liinasta. Olisi kuitenkin sääli jättää liina kaappiin pölyttymään. Kantoliinakankaat ovat pääasiassa erittäin kestäviä ja laadukkaita kankaita, jotka on tehty kantamaan. Ne siis sopivat mainiosti myös laukku- ja reppukankaiksi. Kantamisen ei tarvitse loppua kokonaan, vaan se voi saada uuden muodon.

Laukkukankaaksi sopivat moneenlaiset materiaalit. Tärkeää on, että kangas on tiiviskudontainen. Jos liina on hyvin herkkä tai siihen tulee helposti lankajuoksuja, voi olla parempi ajatus käyttää sitä vain laukun etutaskussa. Jos kantoliinaa hyödynnetään vain etutaskussa, laukun väri on muuten joko harmaa tai tummansininen. Ennen ompelua kantoliinaan kiinnitetään tukikangas antamaan laukulle lisää ryhtiä. Jokaisen kantoliinan kuviointi sommitellaan huolella laukkuun sopivaksi ja jokainen laukku vuoritetaan liinakankaan sävyihin sopivalla vuorikankaalla.

Saat tilauksen jälkeen postitustiedot, jotta voit lähettää oman kantoliinasi laukkupajalleni Suomenlinnaan. Olen sinuun yhteydessä sähköpostitse, kun liina on saapunut perille ja voimme sopia laukkusi yksityiskohdista. Jokaisesta kantoliinasta valmistuu ainutlaatuinen laukku, jossa kantoliinan ominaisuudet ja kuviointi on otettu huomioon.

Yhdestä kantoliinasta voidaan valmistaa useampikin laukku tai reppu vaikka sinulle ja lapsellesi. Ylijäänneen liinaosan lähetän valmiin laukun mukana takaisin sinulle. Jos haluat lähettää minulle valmiiksi leikatun kangaspalan, tähän laukkuun tarvitaan ainakin 190 cm liinaa (jos liinan leveys on 70 cm) tai 225 cm (jos liina on kapeampi kuin 70 cm). Pelkkään etutaskuun riittää 43 x 71 cm pala.

Mikäli sinua mietityttää, soveltuuko kantoliinasi laukkukankaaksi, voit myös lähettää minulle etukäteen viestiä osoitteeseen annika(at)muute.fi tai tämän lomakkeen kautta.

Kuvan KAUKO laukku on valmistettu Liinalapsen Vanamo Kaiku -kantoliinasta. Kaiku mallin on suunnitellut Susanna Kääriäinen / Kultavilla.

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle Jätä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle ilmoituksen, kun laukku on taas tilattavissa.