Kantoliinasta KAUKO

279,00

Kantoliinaan liittyy paljon tärkeitä muistoja ja siitä voi olla vaikeaa luopua, vaikka lapsi olisi jo kasvanut ulos liinasta. Olisi kuitenkin sääli jättää liina kaappiin pölyttymään. Kantoliinakankaat ovat pääasiassa erittäin kestäviä ja laadukkaita kankaita, jotka on tehty kantamaan. Ne siis sopivat mainiosti myös laukku- ja reppukankaiksi. Kantamisen ei tarvitse loppua kokonaan, vaan se voi saada uuden muodon.

Kantoliinasta laukku -palvelu on tarjolla pari kertaa vuodessa, seuraavan kerran keväällä 2024. Jos haluat saada tiedon, kun Kantoliinasta laukku -palvelu avautuu seuraavan kerran, voit tilata MUUTEn ystäväkirjeen täältä tai liittyä jonotuslistaan alhaalla.

KAUKO weekender omasta kantoliinastasi

  • MITAT: 41 cm X 48cm X 18 cm
  • TILAVUUS: 35 L
  • Taskut: laukku sulkeutuu metallivetoketjulla,ulkopuolella vetoketjutasku sekä kaksi painonapilla suljettavaa taskua, sisällä kaksi avotaskua
  • Vahvistettu pohja
  • Vuorikangas: ylijäämä- tai kierrätystekstiiliä (kantoliinaan sopiva värimaailma)
  • Muut materiaalit: nahkaosat teollisuuden ylijäämää (Suomesta), irroitettava ja säädettävä pitkä ol­ka­hih­na sekä kantokahvat polyesteri-polypropeenia (valmistettu Belgiassa)
  • Esimerkkikuva: Kuvan KAUKO laukku on valmistettu Liinalapsen Vanamo Kaiku -kantoliinasta. Kaiku mallin on suunnitellut Susanna Kääriäinen / Kultavilla.

Uniikki laukku omasta kantoliinastasi

Jokaisesta kantoliinasta valmistuu ainutlaatuinen laukku, jossa kantoliinan ominaisuudet ja kuviointi on otettu huomioon. Kantoliinan kuviointi sommitellaan huolella laukkuun sopivaksi ja laukku vuoritetaan liinakankaan sävyihin sopivalla vuorikankaalla.

Laukkukankaaksi sopivat moneenlaiset materiaalit. Tärkeää on, että kangas on tiiviskudontainen eikä siihen tule helposti lankalenkkejä. Jos liina on hyvin herkkä tai siihen tulee helposti lankajuoksuja, voi olla parempi ajatus käyttää sitä vain laukun etutaskussa. Jos kantoliinaa hyödynnetään vain etutaskussa, laukun väri on muuten harmaa. Ennen ompelua kantoliinaan kiinnitetään tukikangas antamaan laukulle lisää ryhtiä.

Kantoliinasta laukku -palvelun vaiheet

Saat tilauksen jälkeen postitustiedot, jotta voit lähettää oman kantoliinasi laukkupajalleni Suomenlinnaan. Olen sinuun yhteydessä sähköpostitse, kun liina on saapunut perille ja voimme sopia laukkusi yksityiskohdista.

Yhdestä kantoliinasta voidaan valmistaa useampikin laukku tai reppu vaikka sinulle ja lapsellesi. Ylijäänneen liinaosan lähetän valmiin laukun mukana takaisin sinulle. Jos haluat lähettää minulle valmiiksi leikatun kangaspalan, tähän laukkuun tarvitaan ainakin 190 cm liinaa (jos liinan leveys on 70 cm) tai 225 cm (jos liina on kapeampi kuin 70 cm). Pelkkään etutaskuun riittää 43 x 71 cm pala.

Mikäli sinua mietityttää, soveltuuko kantoliinasi laukkukankaaksi, voit myös lähettää minulle etukäteen viestiä osoitteeseen annika(at)muute.fi tai tämän lomakkeen kautta.

Varasto loppu

Liity jonotuslistalle Jätä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetän sinulle ilmoituksen, kun laukku on taas tilattavissa.

No fields found, please go to settings & save/reset fields